Hospitality Arrangementen

Speciaal voor u zijn er vier bijzondere arrangementen samengesteld tijdens Jazzin' The Hague. In de stijlvol ingerichte VIP lounges geven wij u en uw relaties echt het gevoel van een avond uit. 
 
Voor kleine zakelijke groepen, al vanaf 4 personen, is er de mogelijkheid om in de speciale Jazzin’ Lounge te genieten van de echte Jazz sfeer aangevuld met heerlijke drinks en bites. 
Voor zakelijke groepen vanaf 40 personen, kunt u een exclusieve VIP Lounge, de Swingin’ Exclusive Lounge, afnemen.
 
Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om uw arrangement naar wens uit te breiden. Voor meer informatie over speciale Hospitality Arrangementen rondom Jazzin' The Hague kunt u contact opnemen met Simone Hendriks van het World Forum.

Download hier de brochure.

World Forum

T: +31(0)70 3066 300
E: simone.hendriks@worldforum.nl
I: www.worldforum.nl  

 

Bel Air Hotel Arrangementen

Bel Air Hotel Den Haag en de jazzfestivals in Den Haag hebben samen een geschiedenis van ruim 35 jaar. Vanaf 1976 was Bel Air Hotel al hét hotel waar de beroemde jamsessions en After Party’s na de reguliere jazzconcerten plaatsvonden. In de fameuze Embassy Jazz Bar van Bel Air Hotel traden de meest uiteenlopende grootheden en legendes op uit de nationale en internationale jazzwereld.
 
Dit jaar is Bel Air Hotel het enige preferred en hét exclusieve hotel voor alle artiesten die optreden en voor de medewerkers van Jazzin’ The Hague. Uiteraard zijn er tijdens de 1e editie van Jazzin’ The Hague ook weer arrangementen beschikbaar inclusief de bijzondere en nachtelijke jamsessions en After Party’s in het Bel Air Hotel! 
 
Het Bel Air Jazzin’ Arrangement bestaat uit:
Ontvangst met een Jazz cocktail in de Bar Lounge
Festival Dagkaart Jazzin’ The Hague voor alle concerten op de avond naar keuze
  (vrijdag 1 of zaterdag 2 juni 2012) 
Programmaoverzicht 
Exclusieve toegang tot de After Party in Bel Air Hotel
Overnachting in een Bel Air hotelkamer
Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Purple
Gratis parkeren op onze afgesloten parkeerplaats
 
Prijs € 169,00 voor 2 personen, gebaseerd op een tweepersoonskamer, exclusief stadsbelasting à €3,81 per persoon per nacht.
 
Voor meer informatie of het reserveren van het exclusieve Bel Air Jazzin’ Arrangement kunt u terecht op www.belairhotel.nl of neem contact op via +31(0)70 352 53 54 o.v.v. Jazzin’ The Hague.
 

 

 

Nieuwsbrief

Website laten maken