Info

Data en openingstijden
 
Vrijdag 1 juni 2012
aanvang programma 18:30
deuren open 17:00

Zaterdag 2 juni 2012
aanvang programma 18:30
deuren open 17:00
 
Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter om automatisch op de hoogte gebracht te worden van toevoegingen aan het programma en andere festivalnieuwtjes.

 
Festivallocatie
World Forum
Churchilplein 10
2517 JW Den Haag


Tickets
Voor Jazzin’ The Hague zijn verschillende kaarten te verkrijgen:
Dagkaart: Deze kaart geeft u 1 dag toegang tot het festival en kosten €44,50 exclusief reserveringskosten.
 
Passe-partout: Deze kaart geeft u beide dagen toegang tot het festival en kosten €80,00 exclusief reserveringskosten.
 
Afterparty: Deze kaart geeft u toegang tot de afterparty in het Bel Air Hotel op 1 of 2 juni. Deze kaarten kosten €7,50 inclusief reserveringskosten en één consumptie.

Klik hier om direct kaarten te bestellen. 
 
Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter om automatisch op de hoogte gebracht te worden van toevoegingen aan het programma en andere festivalnieuwtjes.

 
Bel Air Afterparty
In het naast het World Forum gelegen Bel Air Hotel zal op vrijdag 1 juni en op zaterdag 2 juni na afloop van Jazzin’ The Hague de Bel Air Afterparty plaatsvinden. Deze afterparty zal om 24:00 uur aanvangen. Voor deze afterparty is het noodzakelijk dat u  in het bezit bent van een speciaal afterparty ticket. Deze kaarten zijn beperkt verkrijgbaar en kosten €7,50 inclusief een consumptie.

 
Eten & Drinken
Er zal een zeer uitgebreid assortiment van Eten & Drinken verkrijgbaar zijn op het festival. Als betaalmiddel gebruikt Jazzin’ The Hague een muntensysteem. Deze munten zijn op diverse plaatsen in het World Forum verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om zelf  consumpties het festival mee naar binnen te nemen. 

 
Zakelijke arrangementen
Jazzin’ The Hague leent zicht zeer goed voor zakelijke hospitality arrangementen. Maison van den Boer heeft speciale arrangementen samengesteld om u en uw relaties een fantastische avond te bezorgen. Klik hier voor een arrangementen overzicht.

 
Vervoer 
Tijdens Jazzin’ The Hague kan het extra druk worden op de toegangswegen en parkeerplaatsen rond het World Forum. Wij raden u daarom aan om met het openbaar vervoer te komen.
 
Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 17, uitstappen bij halte Statenplein.
Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum.
Let op: tram 10 rijdt alleen op werkdagen van 7.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur.
 
Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 17, uitstappen uit bij halte Statenplein.
Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum.

Auto
Vanuit Utrecht / Amsterdam
U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.
 
Vanuit Amsterdam / Leiden
Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag/Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.
 
Vanuit Rotterdam
Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.

Jazzin' The Hague in de media

Lees hier het artikel van 28 februari in AD Den Haag.
Lees hier het artikel van 20 januari in AD Den Haag.
Lees hier de column Sjaak Bral van 20 januari in AD Haagse Courant.

Nieuwsbrief

Website laten maken