Woensdag 28 Maart 2012 vond in de Embassy Jazz Bar van het Bel Air Hotel Den Haag onze programmapresentatie plaats. De Embassy Jazz Bar is al vanaf 1976 dé plek waar  afterparty’s en beroemde jamsessies plaatsvinden. Hier vinden ook de afterparty’s* van Jazzin’ The Hague plaats.

Naast de reeds bekend gemaakte artiesten als Roy Hargrove, Wouter Hamel en Rita Reys maakten we deze dag bekend dat grote namen als Macy Gray, Oleta Adams, Randy Brecker en Alain Clark op  1 en 2 juni afreizen naar het World Forum in Den Haag om op te treden op Jazzin’ The Hague.
 
De presentatie was in handen van AD columnist Sjaak Bral, die eerder een column schreef over Jazzin’ The Hague. Verder waren er diverse artiesten aanwezig, waaronder grootheden uit de Jazz:  Rita Reys en Peter Beets.
 
Wat is een presentatie zonder een voorproefje? Rita Reys, ‘Europe’s First Lady of Jazz’ zette samen met Peter Beets, Haagse jazzpianist en mede-programmeur van Jazzin’ The Hague, en anderen een spetterend optreden neer. 

(Video door Hagazine)

’Er werd net gevraagd: komt Jazz weer Terug in Den Haag? Nee, Jazz is nooit weggeweest..’’ vertelt Beets in het interview wat hij deze dag met Het Kasteeltje had.

In dit interview vertelt hij meer over Jazzin’ The Hague en zijn verwachtingen maar ook over Den Haag als Jazz stad. ‘’Ik denk wel dat we een programma hebben waar we absoluut trots op mogen zijn..’’ vervolgt Beets. Luister hieronder het interview terug.

Interview Peter Beets | 28 maart 2012 by Jazzin' The Hague

Nieuwsbrief

Website laten maken